Vrei utilaje agricole ? Contacteaza-ne!
0749.146.297 - 0762.623.040

Filtrare [ Grape cu disc ]

Disc Grano cu talere independente

Grapa cu discuri este folosita indeosebi toamna,pentru semanatul direct in miriste,in special la lucrarile de maruntire a bulgarilor,afanarea solului,nivelarea araturii,spargerea crustei formate la suprafata solului,graparea semanaturilor(inainte sau dupa rasarire),graparea pasunilor,a fanetelor natural,ingroparea ingrasamintelor,lucrari de scarificat. Permite amestecarea intensa si uniforma a resturilor organice si a solului,cu greutate mare ,ce asigura patrunderea in sol chiar si in conditii grele,reduce pierderea de umiditate prin evaporare.       

Disc cu grapa Shark Grano System cu dimensiuni de lucru cuprinse intre 2.7m, 3.0m,3.5m, 4.0m, 4.5m, respectiv 5.0m si 6.0m la care se pot adapta diferite tipuri de tavalugi: tip Packer, Croskill, tavalug cu platbanda zimtata, inelar etc. Pornind de la dimensiunea de 4.0m, discul poate fi  prevazut cu pliere hidraulica in transport. Echipament de bază:

    două rânduri de discuri dințate OFAS Ø 560 mm/610 mm

    protecție la suprasarcină - amortizoare de cauciuc

    tavalug spate Ø 500 mm

    ecrane laterale

    rulmenti capsati in baie de ulei (fara intretinere/SKF) 

Optional,sistem hidraulic pentru atasare semanatoare, troliu.
Posibilitate achizitie prin factura externa (scutire TVA 19%) sau prin Fonduri Europene.
Certificat conformitate si calitate de la producator.

Preturi incepand de la 4200Euro + tva
Pret: 20800 Lei
lipsa stoc Disponibil la comanda
transport Transportul este asigurat contra cost

Galerie Foto

Disc-Grano-cu-talere-independente-1Disc-Grano-cu-talere-independente-2Disc-Grano-cu-talere-independente-3Disc-Grano-cu-talere-independente-4Disc-Grano-cu-talere-independente-5Disc-Grano-cu-talere-independente-6Disc-Grano-cu-talere-independente-7Disc-Grano-cu-talere-independente-8Disc-Grano-cu-talere-independente-9Disc-Grano-cu-talere-independente-10Disc-Grano-cu-talere-independente-11Disc-Grano-cu-talere-independente-12